Konferencije

Edukacija u vidu konferencija koje se ralizuju u formi predavanja i panel diskusija pomažu učesnicima da unaprede svoje znanje iz komunalnih oblasti i da razmene iskustva sa kolegama iz branše.

PARKON

PARKON – Parking & Smartcity Konferencija ima za cilj da artikuliše aktuelne informacije u ovoj oblasti, kao i promociju same delatnosti parkiranja. Konferencija svojim radom, kroz predavanja i tribine, aktealizuje probleme vezane za parkiranje i aktivno učestvuje u realizaciji i predlaganju određenih zakonodavnih normi koje se tiču parking delatnosti. Pre svega se ovo odnosi na Zakon o bezbednosti u saobraćaju, Zakon o komunalnim delatnostima, kao i na Zakon koji se odnosi na javno privatno partnerstvo.

Ideja PARKON Konferencije je da uveže sve one delatnosti i privredne grane koje imaju bliskosti sa osnovnom delatnošću, od proizvođača znakova, preko softvera, naučnih radnika, do proizvođača specijalnih vozila, dodatne opreme i sl.

Konferencija je mesto gde se susreću i razmenjuju određena iskustva, kao i mesto gde se dogovaraju poslovi koji se tiču same delatnosti.

Svojom ozbiljnošću u organizaciji i aktuelnim temama koje prati, Konferencija okuplja sve više učesnika, kao i sve veći broj zainteresovanih sponzora koji sebe vide kao deo celokupne i veoma dobro umrežene priče o parkiranju i svih privrednih grana koje se oslanjaju na ovu delatnost.

Više o konferenciji možete naći na našem sajtu www.parkon.rs

 

 

ASWA

Konferencija okuplja eksperte i sve zainteresovane kompanije koje se bave upravljanjem otpadom, uključujući kako javni tako i privatni sektor. Renomirani predavači, aktuelnost tema, predstavljanje najnovijih tehnologija i rešenja iz oblasti uklanjanja otpada i reciklaže svake godine privlače sve veći broj učesnika ne samo iz Srbije, već iz cele regije.

ASWA konferencija ima za cilj da unapredi znanja o savremenim tehnologijama u preradi i upravljanju otpadom i na taj način upravljanje otpadom u Srbiji podigne na značajno viši nivo uz dostizanje svih relevantnih standarda.

Naš cilj je lični i profesionalni razvoj učesnika, razmena iskustava sa kolegama i partnerima iz zemlje i inostranstva i razvoj novih ideja u industriji upravljanja otpadom.

Program nije ograničen samo predavanjima već tradicionalno nudimo bogat sadržaj koji uključuje neformalno druženje i team-building.

Više o konferenciji možete naći na našem sajtu www.aswa.rs

 

sr_RSСрпски језик